Responsiiviset www-sivut

Kotisivut rakennetaan WordPress-julkaisualustalle, joka on yksi maailman suosituimmista verkkosivualustoista. Käyttöliittymä on helppo oppia ja sivujen ulkoasumuutokset onnistuvat kätevästi teemaa vaihtamalla, jolloin sivuja ei tarvitse varsinaisesti siirtää tai rakentaa uudelleen kun halutaan tehdä suuriakin ulkonäöllisiä muutoksia.

Verkkosivut rakennetaan aina responsiivisesti eli sisältö skaalautuu näytön koon mukaan, jolloin sinun asiakkaasi on helppo käyttää sivujasi niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella. Kotisivujen ylläpito ja uusien artikkelien/uutisten lisäys on helppoa ja koulutamme sinut sivujen käyttöön.

Tarjous tehdään aina yksilöllisesti ottaen huomioon minkälaisia ominaisuuksia sivuilta tarvitaan. Peruspaketin hinta on 1 200€ (+alv).

Teemme sinulle ehdotuksen verkkosivujen rungosta ja ulkoasusta. Tarvittaessa autamme myös sisällöntuottamisessa ja ilman muuta annamme vinkkejä miten sisällössä huomioidaan hakukoneoptimointi.

Kotisivujen rakentamiseen tarvitaan palvelintilaa, jota voi ostaa webhotellista. Vaihtoehtona on myös tehdä kevyemmät sivut wordpress.com blogialustaan, jolloin sivujen ominaisuudet ovat rajalliset.