Palvelut

Meiltä saat sinun asiakkaitasi palvelevat kotisivut, jotka toimivat eri päätelaitteissa sekä yhtenäisen visuaalisen ilmeen verkkosivuista käyntikorttiin. Huomioimme hakukoneoptimoinnin sekä tietoturvan toteutuksessa.

Koulutamme kaikki asiakkaat omien kotisivujen käyttöön, jolloin et tarvitse ulkopuolista apua uutisten, blogitekstien, verkkokaupan tuotteiden ja muiden pienten muutosten tekemiseen. Toki voimme myös olla apuna sisällön tuottamisessa, jos oma aikasi ei siihen riitä.

Jotta sivustosi tietoturva pysyy kunnossa, tarjoamme myös kuukausittaista ylläpitopalvelua WordPressin päivitykseen.

DigiPuun kotikonttori sijaitsee Salossa, Varsinais-Suomessa, mutta palvelemme mielellämme koko Suomen laajuisesti. Tämä toimiala mahdollistaa palaverit etäyhteydellä, jolloin fyysisellä sijainnilla ei ole merkitystä.

Responsiiviset www-sivut

Kotisivut rakennetaan WordPress-julkaisualustalle, joka on yksi maailman suosituimmista verkkosivualustoista. Käyttöliittymä on helppo oppia ja sivujen ulkoasumuutokset onnistuvat kätevästi teemaa vaihtamalla, jolloin sivuja ei tarvitse varsinaisesti siirtää tai rakentaa uudelleen kun halutaan tehdä suuriakin ulkonäöllisiä muutoksia.

Verkkosivut rakennetaan aina responsiivisesti, jolloin sinun asiakkaasi on helppo käyttää sivujasi niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

Kotisivujen rakentamiseen tarvitaan palvelintilaa, jota voi ostaa webhotellista. Vaihtoehtona on myös tehdä kevyemmät sivut wordpress.com blogialustaan, jolloin sivujen ominaisuudet ovat rajatut.

Verkkokauppa

Kotisivuille voidaan tehdä lisäksi responsiivinen verkkokauppa WordPressin WooCommerce-lisäosalla. Tämä on yksi maailman suosituimpia verkkokauppa-alustoja, joka toimii saumattomasti WordPressin kanssa.

Kauppaan voidaan luoda eri kategorioita eli tuoteosastoja sekä hallita varastoa ja seurata kaupan liiketoimintaa sisäänrakennetusta raportoinnista. WooCommerce tuo mukanaan automaattiset sähköpostiviestit, jolloin esim. tilausvahvistukset lähtevät automaattisesti asiakkaalle.

WooCommerceen saadaan liitettyä yleisimpiä maksupalveluita eri lisäosien avulla.

Hakukoneoptimointi ja koulutus

Jotta sivusi löytyisivät mahdollisimman hyvin hakukoneista kuten Google, pyrimme rakentamaan sinulle alustan parhaiten tätä palvelemaan. Tärkeintä on kuitenkin oppia luomaan sisältöä sivuille oikeilla avainsanoilla ja koulutammekin kaikki asiakkaat käyttämään sivujen perusominaisuuksia.

Responsiivisuus ja ssl-suojaus ovat jo hyviä lähtökohtia hyvään hakukoneoptimointiin ja tietenkin tärkeimpänä itse sisältö. Hakukoneoptimoinnin ”säännöt” muuttuvat koko ajan ja yritämmekin pysyä aina viimeisimmän tiedon mukana.

Kotisivujen käyttöön annamme aina koulutuksen, jotta et ole riippuvainen palveluntuottajasta vaan saat sisällön sivuille juuri silloin kuin haluat. Jos oma aikasi ei kuitenkaan riitä sisällön luomiseen, autamme mielellämme.

Graafinen suunnittelu / logosuunnittelu

Yhtenäinen ilme tukee yrityksesi viestiä. Suunnittelemme yrityksellesi logon, joka toimitetaan web- ja painokelpoisena sekä mustavalkoversiot. Logo on tärkeä osa yrityksen brändiä ja tulee myös näkyä verkkosivuilla hyvin.

DigiPuun kautta saat myös mainokset, esitteet, bannerit ja käyntikortit yhtenäisellä ilmeellä.

Ylläpito ja tietoturva

Autamme kotisivujen tietoturvan ylläpidossa pitämällä WordPressin sekä sen lisäosat ajantasalla. Jo sivuston rakennusvaiheessa otamme huomioon tietoturvan, rekisteri- ja tietosuojaselosteet sekä asennamme automaattisen varmuuskopioinnin sivuille, jolloin saadaan tarvittaessa palautettua sivuston vanhempi versio käyttöön.

Ylläpitoomme kuuluu myös pieni puhelin/sähköposti tuki jos kohtaat haasteita sivujen käytössä.

Viestintä ja sisältö

Vaikka koulutammekin kotisivujen käyttöön, ei kaikilla silti riitä aikaa tehdä sivuille uutisia tai kirjoittaa blogia.

Tarvittaessa voimme päivittää kotisivujen uutissyötettä hakukoneoptimoidusti sekä koostaa uutiskirjeitä ja sinä voit keskittyä paremmin omaan osaamisalueeseesi.