Helppokäyttöinen, toimiva ja edullinen verkkosivusto

DigiPuu toteutti salolaisen hierojan, refloksologin ja kalevalaisen jäsenkorjaajan sivuston urheiluhierojamarjolehtonen.com wordpress.comin pilvipalveluun, joka on ilmainen kaikille käyttäjille. Siihen lisättiin kuitenkin oma domain eli verkkotunnus (.fi-pääte ei onnistu), joka tuo sivustolle hieman vuosihintaa.

WordPress pilvipalvelu

WordPress.comin blogipohjiin on saatavilla erilaisia sopimuksia, joiden avulla saadaan tehtyä toimivat, helppokäyttöiset ja edulliset verkkosivut peruskäyttöön pienelle yritykselle tai yhdistykselle. Palvelusta löytyy valmiita sivupohjia responsiivisten sivujen suunnitteluun ja niissä on huomioitu hakukoneoptimointi.

Urheiluhieroja Marjo Lehtonen wordpress.com

Sivuston rakennus

Kotisivuja lähdettiin rakentamaan valmiina olleiden käynti- ja lahjakorttien värimaailmalla. Valmiissa sivuteemassa oli paljon värivaihtoehtoja, jotka osuivat yritysilmeeseen ja kuvilla saatiin luotua sivuille oikeanlaista tunnelmaa.

Palvelut on jaoteltu kolmeen osioon, joka toimi myös sivuteeman kanssa. Ne saatiin siis kätevästi näkyviin heti etusivulle, jolloin asiakas löytää heti etsimänsä palvelun.

Sivustosta tuli toivotunlainen ja pilvipalvelun toiminnallisuudet riittivät hyvin tämän kotisivun tarkoitukseen. Sieltä siis löytää tarjotut palvelut, näkee viimeisimmät kuulumiset ja saa yhteyden palveluntarjoajaan sekä näkee osoite- ja yhteystiedot.

Jätä kommentti