Ensimmäinen vuosi takana

Oma taimi kasvaa jo pituutta yhden vuoden ajalta. Sen kunniaksi ajattelin antaa sille vettä ja kirjoitella välille omille sivuillekin 🙂 Tässä hieman tarinaa mistä kaikki on lähtenyt.

Historiaa

Tämän DigiPuun siemen on istutettu jo monta vuotta sitten kauppiksen kellariluokassa, jossa opeteltiin kotisivujen tekoa html:llä. Se sai itää aika pitkän aikaa ennenkuin huomattiin, että kasvaakseen se tarvitsee myös hoitoa. Vähän kerrallaan sitä ruokittiin ja juuria kasvatettiin moneen eri suuntaan mm. kansainvälisen markkinoinnin, kuvankäsittelyn ja taittamisen saralla.

Yllättäen huomasin, että html-taitoa tarvitaan vähän kaikessa mitä tein. Uutiskirjeetkin rakentuivat helpommin, kun ei tarvinnut luottaa vain graafiseen muokkaimeen. Työpaikalleni tarvittiin uudet webbisivut, joten osallistuin Piuha Worksin Wordpress-kurssille. Mielenkiintoista, haastavaa, koko ajan muuttuvaa. Kivaa ”puuhastelua” ja elinikäistä oppimista.

Silti ei mieleen tullut auttaa muita samoissa ongelmissa ennenkuin Joy&Orderin Laura antoi lisäpotkun minulle äitiyslomani aikana. Viime heinäkuussa tämä siemen istuttiin Muurlan multaan ja päätin alkaa kastella siementä, joka nyt on päässyt kasvamaan taimeksi.

1 vuotta

Vuosi on ollut erinomainen, opettavainen, innostava ja kannustava. En olisi uskonut miten paljon itsekin voi oppia uutta ja haastaa itseään ja miten mahtavia asiakkaita olen päässyt auttamaan oman puunsa kasvatuksessa. Toivon mukaan pääsen kasvattamaan oman taimeni ympärille paljon uusia erilaisia puita yksi digipuu kerrallaan.

Ota yhteyttä, jos tarvitset apua oman taimesi kasvattamiseen tai kenties syksy tiputtaa vanhat lehdet maahan ja tarvitaan uusia tilalle.

Jätä kommentti